Заливні пироги подобаються багатьом господиням. Вони просто і швидко готуються, а незмінно виходять смачними. Для несолодких пирогів використовують найрізноманітнішу начинку: м’ясо, капусту, рибу і т. д. Яку можна приготувати заздалегідь і додати вже в день випічки. Такі пироги чудово підходять до обіду або вечері. Цей пиріг ми пропонуємо приготувати з капустою і печінку. Така начинка виходить досить бюджетної і доведеться по кишені будь-якій сім’ї.
Необхідні продукти
Для тіста
- кефір — 300 мл
- сметана — 100 гр
- вершкове масло — 100 гр
- курячі яйця — 2 шт
- сіль
- цукор — 1 ст. л
- розпушувач — 10 гр
- пшеничне борошно — 250 гр
- кунжут (для обсипання)
Для начинки
- квашена капуста — 400 гр
- куряча печінка — 200 гр
- цибуля
- рослинна олія
- сіль, перець
- куряче яйце — 1 шт
Для форми
- вершкове масло
- панірувальні сухарі
Починаємо приготування
Для страви ми рекомендуємо використовувати квашену капусту, приготовану за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!