А у мене ще одна дивина — гігантський «Мілки Вей»! Це дуже круто і оригінально!
Такий десерт на столі — це просто шок для всіх присутніх! До того ж, він готується дуже просто, з невеликої кількості інгредієнтів — і не вимагає особливих знань і навичок в кулінарії. Щоб було зрозуміло, я детально опишу покрокове приготування «Мілки Вей». Ви будете здивовані, як легко його зробити самостійно в домашніх умови.
Інгредієнти
- вода — 100 мл;
- білки великих яйця — 4 штуки;
- цукор — 500 грам;
- глюкоза (або інвертний сироп) — 380 грам;
- ванільний екстракт (на заміну ванільний цукор, ванілін) — ⅔ чайної ложки;
- молочний шоколад — 500 грам;
- рослинна олія — 1 столова ложка.
Чудовий гігантський «Мілки Вей»: покроковий рецепт
Нуга вийшла повітряна, пориста, але, в той же час, досить пружна, покрита глянцевим, дуже смачним молочним шоколадом — як справжній батончик «Мілки Вей»! І дійсно, домашній гігантський «Мілки Вей» дуже смачно поєднується з молоком, чаєм, какао. Такий десерт підніме настрій не тільки смаком, але і прекрасним видом.
Приємного апетиту!