Чудовий банановий десерт у вафельній креманці

Чудовий банановий десерт у вафельній креманці виглядає ефектно, на смак бездоганний, крім того, дієтичний і корисний.

Для початку ми виготовимо вафельні креманки, повірте, це дуже захоплюючий процес, а потім наповнимо їх ніжним банановим кремом. Приступимо до створеного шедевра.

Інгредієнти

  • 3 яйця;
  • 1 столова ложка стевії;
  • 80 грам цільнозерновий борошна;
  • 100 грам сиру;
  • 50 грам натурального йогурту;
  • 1 банан;
  • 1 столова ложка меду.

Чудовий банановий десерт у вафельній креманці: покроковий рецепт

  • Збиваємо яйця зі стевією до утворення міцної піни, з’єднуємо з борошном і знову добре збиваємо.
  • Отримане тісто розливаємо за допомогою столової ложки на застелений пергаментним папером деко. Повинні вийти кола, тильною стороною ложки розмазуємо тісто, формуючи більш-менш правильні кола.
  • Випікаємо в розігрітій до 250 градусів духовці не більше 2 хвилин. Гарячі спечені млинці кладемо на кавові чашки або невеликі піали і як-ніби устеляємо ними посуд. Робити все потрібно дуже швидко, оскільки тісто дуже швидко застигає. Таким чином ми отримаємо вафельні креманки.
  • Банан, злегка примороженный, чистимо, ріжемо на шматочки і кладемо в чашу блендера з йогуртом і сиром, збиваємо до однорідної кремоподібної маси.
  • Отриманий крем заправляємо медом і збиваємо ще близько 3 хвилин до отримання пишноти.
  • Крем відправляємо в приготовані креманки і прикрашаємо за бажанням горіхами або ягодами.
  • Ось ми і приготували вишуканий ніжний десерт. Дуже смачне прикраса святкового столу. Його оцінять ваші гості, полюблять домашні, а ви озбройтеся цим рецептом, як головним секретом малокалорійних солодких шедеврів вашого будинку.

    Чудесный банановый десерт в вафельной креманке
    Приємного апетиту.