Чудові фрикадельки в журавлинному соусі

Фрикадельки в журавлинному соусі-відмінна закуска для великої компанії. Або прекрасне блюдо для сімейного вечері. Завдяки соусу, фрикадельки набувають новий і оригінальний смак. І обов’язково сподобаються кожному, хто їх спробує. Соус чудово поєднується з м’ясом і просто дивовижно його доповнює. І нехай вас не бентежить, що готується він з журавлини і апельсина.

Необхідні продукти

  • фарш — 600 гр
  • цибуля — 1 шт
  • панірувальні сухарі — 1 ст. л
  • куряче яйце — 2 шт
  • вустерський соус — 2 ст. л
  • кетчуп — 50 мл
  • зелень
  • сіль, перець
  • журавлинний соус — 300 мл

Починаємо приготування

  • Форму для випічки промазуємо рослинним маслом. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  • Лук очищаємо і натираємо на тертці. Подрібнюємо підготовлену зелень. Вбиваємо яйця в миску і трохи збовтуємо.
  • Кладемо в миску фарш, додаємо до нього цибулю, зелень, яйця, панірувальні сухарі, вустерський соус, кетчуп, сіль і перець за смаком. Усе ретельно вимішуємо руками до однорідності.
  • З підготовленого фаршу формуємо фрикадельки і перекладаємо у форму. Щоб фарш не прилипав до рук, змочуємо їх періодично холодною водою.
  • Отриману заготівлю ставимо в духовку і випікаємо протягом 20-25 хвилин.
  • Готові фрикадельки виймаємо з духовки, поллємо приготованим соусом і даємо постояти в такому вигляді кілька хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Приготувати журавлинний соус можна за рецептом з нашого сайту.

    Превосходные фрикадельки в клюквенном соусе

    Приємного апетиту!