Чудові домашні сендвічі: фастфуд у вас вдома

Ви любите сендвічі, гамбургери, але відмовляєтеся від цього задоволення, вважаючи, що це фастфуд. І дуже шкідливо і небезпечно купувати їх у звичайній піцерії або магазині. Я хочу запропонувати рецепт чудових домашніх сендвічів.

Склад сендвіча — це булки і різноманітна начинка: овочі, сир, м’ясо, ковбаси, риба і морепродукти. Зробивши його будинку, можна дати дитині з собою до школи: і ви не будете переживати, голодний він, тому що сендвіч — дуже ситний перекус. Адже всі діти люблять такі, скажімо так, бутерброди. Таким сміливим перекусом можна обійтися і на роботі. Давайте готувати разом.

Необхідні інгредієнти

  • хліб для тостів — 2 скибочки;
  • булочки для сендвічів — 2 штуки;
  • кетчуп — 2 столові ложки;
  • гірчиця — 2 столові ложки;
  • м’ясо — 500 грам;
  • сир — 150 грам;
  • свіжий огірок — 1 штука;
  • цибуля синя ріпчаста — одна головка;
  • свіжий помідор — 2 штуки;
  • листя салату;
  • сіль;
  • запашний перець

Чудові домашні сендвічі: покроковий рецепт

Почнемо з хліба. Я використовувала у своєму рецепті два види хліба для тостів і спеціальні булочки для сендвічів. М’ясо — свинина, ошийок.

Готувати домашні сендвічі я буду в спеціальному опти грилі. Ви можете скористатися тим, чим вам зручніше, і тим, що є у вас на кухні.

  • Візьмемо хліб для тостів і присмажимо його зовсім трохи. Булочки обсмажувати не потрібно.
  • Перейдемо до м’яса. М’ясо обмити. Нарізати свинину на невеликі стейки: приблизно близько 1 см в ширину. На великі шматочки різати немає сенсу. При смаженні м’ясо не солимо. Стейк має просмажиться добре, він має бути без крові, не пересушеним і соковитим. Ось тепер прийшов час м’ясо посолити і поперчити. Так воно буде ще соковитіше.
  • Помідори і свіжий огірок промити під проточною водою. Нарізати овочі кружальцями. Синій лук очистити, промити. Нарізати дуже тонкими кільцями. За бажанням і власним смаком можна замаринувати цибулю в оцті і воді: пропорції 1:1. Важливо цибулю залишити такими ж кружечками, не м’яти його сильно.
  • Беремо підсмажений хліб хліб для тостів: один шматочок намазуємо гірчицею, а другий кетчупом.
  • Можна викладати шари нашого чудового сендвіча. На скибочку хліба змащений кетчупом кладемо лист салату. Зверху кілька шматочків сиру. Сир краще використовувати той, який добре плавиться.
  • Наступний шар — це стейк з м’яса. На нього апетитно ляжуть кілька шматочків помідорів і огірочок. Зверху — знову пара шматочків сиру. Сиру не шкодуйте, його має бути багато! Закриваємо листом салату. Можна додати будь-яку зелень. І накриваємо шматочком хліба, який змащений гірчицею.
  • Я відправляю сендвіч в гриль ще на кілька хвилин для того, щоб сир розплавився. Взагалі, краще використовувати спеціальний сир для бутербродів. Ох, і краса виходить у нас!
  • Але у нас ще залишилися булочки! Ними і займемося! Кожну булочку розрізаємо навпіл. Змащуємо нижню частину кетчупом.
  • Укладаємо лист салату, зверху поливаємо американської гірчицею. Ця гірчиця більш м’яка і її можна вживати навіть дітям.
  • Зверху викладаємо стейк: обсмажена, як і перший. Стейк покласти гарячим, тоді сир відразу добре розплавиться.
  • Далі сир, далі кружечки помідора. На помідори кільця синього лука. Накриваємо капелюшком залишилася булки: її можна теж змастити кетчупом, зовсім небагато.
  • Наші чудові домашні готові сендвічі! Ви можете шари міняти місцями, різати тонше, товщі, експериментувати по-всякому. Можна закладати всередину навіть мариновані гриби або будь-які інші овочі. Збирайте всю родину — і нехай кожен зробить свій сендвіч. Адже це захоплююче, цікаво, смачно — і зовсім просто. Візьміть такі сендвічі на природу — і вони вас добре виручать. Якщо вам сподобався мій рецепт, то раджу частіше відвідувати наш сайт: адже там ви можете знайти ще тисячі таких простих і смачних рецептів.

    Превосходные домашние сэндвичи: фастфуд у вас дома

     

    Приємного апетиту.