Бурякова ікра: смачне, бюджетне і дуже корисна страва

Бурякова ікра-смачна і дуже корисна страва. Готується вона з найбільш доступних продуктів. Підходить і до сніданку, і для перекусу. Ікра виходить яскравою, ароматною і соковитою. Подобається навіть маленьким дітям.

Необхідні продукти

  • 700 грам буряка
  • 400 грам цибулі
  • 2 зубчики часнику
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 2 чайні ложки цукру
  • пів чайної ложки солі
  • чорний перець
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Потім перекладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Буряк відварюємо до готовності, очищаємо і натираємо на тертці.
  • В обсмажену цибулю додаємо подрібнений часник, сіль, перець і цукор. Все перемішуємо. Потім додаємо томатну пасту і ще раз перемішуємо і тушкуємо 1 хвилину.
  • Через відведений час до цибулі додаємо буряк і обсмажуємо все разом 7-10 хвилин. І все, ікра готова, можна подавати до столу.
  • Спробуйте також ікру з гарбуза. В осінній час ця страва обов’язково має побувати на вашому столі. І приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Свекольная икра: вкусное, бюджетное и очень полезное блюдо

    Приємного апетиту!