Ароматний суп з яловичиною та овочами – це така страва, яку будь-обід зробить неповторним і незабутнім подією.
Готувати його можна в будь-який час року – не тільки влітку: просто, в залежності від сезону, варіювати кількість і вид овочів. Супчик виходить ситним, наваристим і апетитним – не повірите, але добавку просять навіть діти. Таке перше блюдо не тільки нереально смачне, але ще і корисний: у ньому море вітамінів і мікроелементів.
Склад продуктів
- 0,5 кілограма яловичини;
- один корінь петрушки;
- дві головки ріпчастої цибулі;
- невеликий корінь селери;
- солодкий болгарський перець;
- морква середнього розміру;
- три столові ложки томатної пасти (можна замінити стиглими помідорами, порізавши їх кубиками);
- 150 грам зеленого горошку;
- половинка молодого кабачка;
- два бульби картоплі;
- 30 мл рослинного масла;
- чотири столові ложки рубаної зелені петрушки;
- половина чайної ложки солі;
- половина чайної ложки сушеного любистка;
- половина чайної ложки сухого чебрецю;
- два лаврові листки.
Ароматний суп з яловичиною та овочами: покроковий процес приготування
Ароматний суп з яловичиною та овочами подаємо на стіл, присмачивши кожну порцію смачною домашньою сметаною. Якщо не любите зелений горошок, можете замінити його квасолею (тільки не забудьте заздалегідь відварити до напівготовності). З таким супом відмінно поєднуються коржі або пишний домашній хліб: у вас ще й добавку проситимуть. Рецепти різноманітних страв, які дозволять зробити обід незабутнім, дивіться на нашому сайті.
Приємного всім апетиту.