Ароматний бісквіт з корицею

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного бісквіта, який припаде до душі кожному.

Виходить він дуже ароматним і апетитним. Приготувати зовсім не складно, тому вам не складе особливої праці розбавити свої чаювання такою смакотою. Також цей бісквіт можна використовувати для приготування торта або іншого десерту. Він обов’язково стане вашим улюбленцем. Головне: не відкривати духовку при випіканні, так він осяде і не вийде таким повітряним і пишним. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 3 яйця
  • 200 гр цукрового піску
  • 2 щіпки солі
  • 200 гр борошна
  • половина чайної ложки кориці
  • масло для змащування форми
  • цукрова пудра для посипання

Починаємо процес

  • В першу чергу в окрему глибоку ємність відправляємо яйця, сіль та цукровий пісок. Використовуючи міксер, збиваємо все на максимальній швидкості 4-5 хвилин.
  • Потім просіваємо сюди борошно і корицю. Силіконової лопаткою вмішуємо ці інгредієнти. За бажанням можете використовувати міксер. Тільки збивати треба на мінімальній швидкості.
  • Форму для випічки змащуємо маслом без запаху і викладаємо сюди підготовлене тісто. Розрівнюємо його і ставимо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 25 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу відключаємо нагрівання і залишаємо ще в духовці на 10 хвилин.
  • Після чого дістаємо готовий бісквіт і даємо повністю охолонути.
  • Потім, якщо не плануєте використовувати його для приготування торта, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
  • Вам може сподобатися приголомшливий бісквітний торт «Феєрія», рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Ароматный бисквит с корицей

    Приємного апетиту!