Напередодні Масниці ми починаємо шукати рецепт її головного атрибуту – млинці. Всі знають, що можна приготувати млинці з кислого молока, не боячись при цьому отруїтися.
Але є й інші, не зовсім звичайні, інгредієнти, з яких виходять надзвичайно смачні млинці. Рецепт, який написаний нижче, славиться своєю оригінальністю: робити млинці ми будемо з черствого хліба. По консистенції тесту і за смаком млинці нічим не відрізняються від тих, які готуються на звичайній борошні. Виходять вони тонкими, ажурними і неймовірно смачними. Також можна поекспериментувати і приготувати їх з якоюсь начинкою.
Необхідні інгредієнти
- 100 грам хліба (батон);
- два курячих яйця;
- 300 мл молока;
- 1 столова ложка рослинної олії;
- щіпка солі.
Як приготувати млинці з черствого хліба на Масляну
Тонкі, ажурні, надзвичайно смачні – все це можна сказати про млинці з черствого хліба: ви полюбите їх з першого укусу. Млинці можна подавати з різними топпінг: згущеним молоком, карамеллю, джемом, сметаною. Можна зробити з будь-якою начинкою: наприклад, м’ясною або сирною, сирної. Заходьте на наш сайт: тут ви зможете знайти ще більше рецептів смачних страв.
Приємного всім апетиту і весняного настрою.