М’ясо з тушкованими овочами – це завжди смачно! А в нашому рецепті ще й корисно: бо будемо готувати курку без грама масла!
М’ясо можна вибрати будь-який, на ваш розсуд! Готується воно в духовці, з великою кількістю овочів: тому і називається страва – м’ясо в овочевий «шубці»! Море користі і вітамінів: адже гаситься курка у власному соку і соку з овочів. Не проходьте мимо!
Склад продуктів
- стегенця – 1 кілограм
- суміш перців – 1 чайна ложка,
- хмелі-сунелі – 1 чайна ложка,
- чабер – 0,5 чайної ложки,
- базилік – 0,5 чайної ложки,
- помідори – 1 кілограм
- баклажани – 2-3 штуки,
- цибуля – 2 штуки,
- часник,
- петрушка або кріп,
- сіль.
М’ясо в овочевий «шубці»: покроковий процес приготування
М’ясо в овочевий «шубці» подаємо з гарніром з картоплі – і смачна вечеря на столі! Курка виходить соковитою, м’якою і ароматною! І багато-багато підливи! Овочі шалено смачні! Страва – вищий клас: це безперечно! За іншими чудовими рецептами ласкаво просимо на наш сайт Ідеї рецептів»: нам є, чим вас здивувати.
Приємного апетиту і гарного всім настрою.