Парфе дуже схожий на класичний паштет, тільки більш ніжний і соковитий. І якщо звичайний паштет — домашнє блюдо, то парфе не соромно подати і в ресторані. Вперше його приготував Джеймі Олівер і саме завдяки йому страву знайшло свою популярність. Незважаючи на те, що парфе — ресторанна страва, його легко приготувати в домашніх умовах. І для цього знадобляться звичайні продукти і зовсім трохи вашого часу. Парфе стане відмінним доповненням повсякденного меню або ідеальною закускою на святковий стіл.
Необхідні продукти
- куряча печінка — 400 гр
- вершкове масло — 250 гр
- червоний цибуля — 1 шт
- часник — 2 зубчики
- гілочка чебрецю та шавлії
- 50 мл бренді (не обов’язково)
- сіль, перець
Починаємо приготування
Подавати таку парфе найкраще з приголомшливим сирним хлібом, приготованим за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!