Ви про таке не чули?! Найпростіший рецепт: як приготувати дуже смачний і незвичайний яєчний паштет.
Паштет виходить ніжний, ароматний, смачний і поживний. Не відразу розумієш, з чого він зроблений. Для приготування паштету використовуємо такі доступні продукти, як яйця, цибуля, волоський горіх, рослинне і вершкове масло. Смак, насправді, просто відмінний! Паштет з яєць стане відмінною намазкой для бутербродів, що дозволить з ранку заощадити час: сніданок можна буде зробити за пару секунд. Такі бутерброди можна і на роботу з собою взяти, і на святковий стіл подати – вони скрізь будуть до місця.
Склад продуктів
- куряче яйце – 4 штуки,
- ріпчаста цибуля – 250 грам,
- волоські горіхи – 50 грам,
- вершкове масло – 20 грам,
- соняшникова рафінована олія – 20 мілілітрів,
- часник – 1 зубчик,
- сіль, перець чорний мелений, улюблені спеції – за смаком.
Яєчний паштет для намазування бутербродів: покроковий процес приготування
Бутерброди з таким паштетом ніжні, легкі, корисні і поживні! До сніданку або вечері, обіду або просто до перекусу яєчний паштет стане для вас справжньою паличкою-виручалочкою! Паштет буде уплетаться усіма, хто тільки один раз спробує! Зверху бутерброд можна прикрасити зеленню. Обов’язково спробуйте таку смакоту і повертайтеся на наш сайт за новими ідеями.
Приємного всім апетиту і відмінних вихідних.