Осінні, та ще й їжачки?! А як ви хотіли? Ще один рецепт смачної і неймовірно яскравою закуски: фаршировані яйця «Осінні їжачки»!
По суті, це салат з крабових паличок, тільки в іншому виконанні. Смак практично той же, а ось подача зовсім інша, більш святкова! В іншому – смачно, швидко і просто! Кількість інгредієнтів беремо довільно. Чим більше, тим смачніше!!! Яєчні їжачки з осінніми листочками на спині: навіть їсти шкода – але як гарно вони виглядають.
Необхідні інгредієнти
- курячі яйця,
- майонез або сметана,
- крабові палички,
- кукурудза консервована,
- твердий сир,
- зелений кріп,
- сіль.
Для прикраси страви
- гілочки петрушки,
- перець горошком для очей і носик «їжачка».
Як приготувати фаршировані яйця «Осінні їжачки»
Їжачки з осінніми листочками на спині… Укладаємо на сервірувальне блюдо з гілочками петрушки. Дуже смачне, легке блюдо! Поки готуєте, вже піднімається настрій від такої красивої подачі! До того ж, фаршировані яйця «Осінні їжачки» дуже смачні, апетитні – ідеальна закуска для свята. Інші рецепти оригінальної закуски дивіться на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного всім апетиту і святкового настрою.