Представляємо вам рецепт морквяного тортика з вершковим кремом. Такий торт виходить не тільки смачним, але і корисним. До того ж морква забарвлює бісквіт і надає йому особливий приємний помаранчевий колір. Тортик легко готується і виходить дуже смачним.
Необхідні продукти
Для коржа
- 200 грам свіжої моркви
- 3 курячих яйця
- 250 грам пшеничного борошна
- 150 грам цукру
- 160 мл рослинного масла
- 11 грам розпушувача
Для крему
- 200 мл жирних вершків
- 100 грам цукрової пудри
- 250 грам вершкового сиру
Для просочення
- 200 мілілітрів води
- 100 грам цукру
- 1 паличка кориці
Починаємо приготування
Спробуйте також яскравий тортик «Цукор». Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!