Інгредієнти:
- Картопля
2 штуки
- Морква
1 штука
- Огірки
1 штука
- Горошок консервований
100 грамів
- Морський коктейль
100 грамів
Для заправки
- Майонез
70 грамів
Для прикраси
- Креветки
25 грамів
- Зелень
10 грамів
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Тип обробки: Нарізка
- Привід: Новий Рік
Салат всіх святкових столів! Але якщо звичайний рецепт вже приївся, то можна поекспериментувати.
Спосіб приготування:
Підготувати інгредієнти. Відварну картоплю і моркву нарізати кубиками, додати зелений горошок, свіжий огірок і відварений обсмажений морський коктель. Заправити майонезом і ретельно перемішати. Прикрасити креветками.
Приємного апетиту!