Фрикадельки в цьому рецепті самі звичайні. Але оригінальність і неповторний смак їм надає спеціальний соус, який ми будемо готувати з брусниці. Повірте, в такому поєднанні фрикадельки виходять смачними. Кисло-солодкий соус відмінно відтіняє смак м’яса і надає простому страви вишуканість і ресторанний смак.
Необхідні продукти
Для фрикадельок
- 500 грам яловичини
- 40 грамів вівсяної муки
- 50 грам цибулі
- 1 куряче яйце
- зелень
- сіль, перець за смаком
Для соусу
- 200 грам брусниці
- цукор (мед) за смаком
Починаємо приготування
До таких фрикадельок можна приготувати відмінний картопля по-святковому. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!