До святкового столу (або коли хочеться чогось легкого, нового і смачного), пропоную приготувати чудовий рулет з кабачків з грибами.
Дуже ніжна, апетитна закуска, з ароматними печерицями, приготованими в сметанному соусі, загорнута в ніжний, повітряний корж з молодих овочів. Приємна нотка свіжості, яку надає молодий зелений кріп, зачарує всіх любителів смачних овочевих страв.
Інгредієнти
- масло рослинне — 30 мілілітрів;
- яйця — 2 штуки;
- кабачки — 2 штуки;
- сіль — за смаком;
- борошно — 1 склянка;
- сметана — 1 склянка;
- часник — 3 зубчики;
- печериці — 350 грам;
- сир твердий — 80 грам;
- розпушувач для тіста — 1 чайна ложка;
- кріп — 1 пучок;
- цибуля ріпчаста — 1 штука;
- мелений перець — за смаком.
Чудовий рулет з кабачків з грибами: покроковий рецепт
Таке чудове блюдо, як рулетик, приготований в домашніх умовах, можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Це прекрасна закуска, яка доповнить будь-який святковий стіл.
Приємного апетиту.