Коли починається сезон ранніх овочів (і весь рік), я готую саму смачну закуску з білокачанної капусти.
Дуже ніжне, апетитне блюдо з соковитою капусти, яку огортає смачний яєчний кляр. Таку закуску можна легко і швидко приготувати: до того ж, шніцель з капусти, приготований на сковороді, зовсім не витратна з фінансів блюдо. Задоволення від дегустації такий овочевої закуски отримують всі, хто його спробує.
Інгредієнти
- капуста молода — 500 грам;
- яйця — 2 штуки;
- борошно — 6 столових ложок;
- молоко — 4 столові ложки;
- сіль — за смаком;
- рослинне масло — для обсмажування;
- чорний мелений перець — за смаком.
Сама смачна закуска з молодої капусти: покроковий рецепт
Подавати на стіл таке блюдо потрібно гарячим. До такої закуски добре підійде томатний або часниковий соус, для якого потрібно почистити пару зубчиків часнику, продавити через прес і змішати з кількома ложками сметани. Соус посолити, поперчити. Можна також додати молоду зелень кропу. Подавати соус потрібно в соуснику. Шніцель з капусти можна подавати як закуску, а можна використовувати у вигляді гарніру до м’ясних страв: наприклад, котлет або отбивным. Готуйте разом з нашим сайтом: і радуйте своїх близьких новими рецептами смачних страв.
Приємного апетиту.