Оселедець у маринаді по-фінськи: секрети приготування

Відкриваю секрет приготування: оселедець у маринаді по-фінськи.

Оселедець — корисний продукт. У ній міститься велика кількість вітамінів і мікроелементів, важливих для правильної роботи організму. Вона нормалізує роботу щитовидної залози, а значить відіграє чималу роль у виробленні гормонів, в тому числі і гормону щастя. Давайте розширюємо наше меню цією стравою.

Інгредієнти

  • 2 штуки філе жирної оселедця слабкого засолу;

Для маринаду

  • 100 грам цукрового піску;
  • півсклянки білого 8%-го оцту;
  • стакан води;
  • 2 лаврових листа;
  • 1 столова ложка суміші перців горошком;
  • 1 велика морквина;
  • 1-2 невеликих червоних цибулини;
  • шматочок кореня хрону розміром 3 см;
  • свіжа зелень кропу.

Оселедець у маринаді по-фінськи: покроковий рецепт

  • З оцту, цукру, лаврового листа і перцю приготувати маринад, закип’ятити його і остудити.
  • Порізати оселедець, моркву, хрін (кружками) і цибулю (кільцями).
  • У підготовлену банку укласти шар оселедця, шар овочів (моркви, хрону, цибулі і зелені кропу). Так повторювати до заповнення всієї банки.
  • Залити в банку охолоджений маринад і прибрати в холодне місце (4-6 °C) на пару-трійку днів.
  • Легкість у приготуванні, чудові смакові якості і незаперечна користь для здоров’я — цей рецепт незамінний для вашого меню.

    Селедка в маринаде по-фински: секреты приготовления
    Приємного апетиту.