Піст триває, багато віруючі його свято дотримуються. Що ж приготувати в пост, щоб не ходити голодним?
Риба в цей час просто незамінний продукт: але тільки в дозволені дні, які можна подивитися за календарем (православним). Не знаєте, як приготувати рибу? Ми підкажемо. Спеціально для вас викладаємо цілих 5 рецептів: пісні страви з риби на будь-який смак. Тут ви знайдете і тушковану, смажену, і мариновану рибу. У будь-якому варіанті вона виходить смачною, ароматною і ситної.
Необхідні інгредієнти
Хек в томатному соусі:
- 2 штуки хека;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 70 грам томатної пасти;
- 50 грам борошна;
- сіль за смаком;
- чорний мелений перець за смаком;
- перець чорний горошком;
- 1 лавровий лист.
Маринована скумбрія:
- 2 скумбрії свіжоморожені;
- 3 цибулини;
- 4 столові ложки солі.
для маринаду:
- 150 мл соняшникової олії;
- 3 чайні ложки цукру;
- 2 чайні ложки столового оцту 9%;
- 1 чайна ложка гірчиці.
Маринована оселедець в томатному соусі:
- 2 оселедця свіжоморожені;
- 3 цибулини;
- 100 мл соняшникової олії;
- 40 мл оцту 9%;
- 1 столова ложка томатної пасти;
- 1 столова ложка солі;
- 1 столова ложка цукру.
Скумбрія в банку:
- 2 скумбрії;
- 2 цибулини;
- 2 морквини;
- 1 столова ложка соняшникової олії;
- 2 перцю запашних;
- 1 лавровий лист.
Смажений хек з цибулею:
- 3 хека свіжоморожених;
- 3 цибулини;
- 3 столові ложки борошна;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- рослинна олія для смаження.
Як приготувати пісні страви з риби на будь-який смак
Пісні страви з риби, приготовані по кожному з цих рецептів, виходять дуже смачними, ароматними і поживними. Хто сказав, що, якщо пісне блюдо, то воно несмачне? Все це стереотипи, і ми це довели. Приготуйте рибу по одному з цих рецептів: і ви точно залишитеся задоволеними. Ще більше цікавих рецептів ви знайдете на нашому сайті.
Приємного всім апетиту.