Рецепт досить незвичайний і такі котлетки будуть навіть ті, хто байдужий до печінки. Вони виходять такі ніжні, що буквально тануть у роті. І все завдяки тому, що готові котлетки ми будемо запікати в сметанці, вийде дуже смачно. Печінкові котлетки можна використовувати для бутербродів на сніданок, перекус або подавати з гарніром.
Необхідні продукти
- 500 грам печінки
- 500 грам цибулі
- 3 курячих яйця
- сіль, перець за смаком
- 80-100 грам пшеничного борошна
- 5 столових ложок сметани
- рослинна олія
Починаємо приготування
На гарнір до котлеткам можна приготувати картопляні часточки з сиром і лимоном. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!