Котлети з печінки, найчастіше, досить сухі. Тому ми пропонуємо приготувати їх з грибним соусом. Він зробить страву більш ніжним і соковитим.
Вам сподобається це страви за простоту приготування і прекрасний смак. А ще такі котлетки мають приємний зовнішній вигляд, тому їх можна поставити на святковий стіл. Для гостей вони стануть приємним і оригінальним доповненням.
Необхідні продукти
- печінка — 500 гр
- куряче яйце — 1 шт
- цибуля — 2 шт
- морква — 2 шт
- пшеничне борошно — 100 гр
- сіль, перець
- рослинна олія
Для соусу
- гриби — 300 гр
- цибуля — 150 гр
- вершки 10% — 200 мл
Починаємо приготування
Приємного апетиту!