Для таких котлет м’ясо не пропускаємо через м’ясорубку! Його треба буде просто дрібно нарізати!
Зазвичай беру свинячу вирізку, але і з курячої грудки буде анітрохи не гірше! Дуже соковиті котлети, зроблені на швидку руку, виходять м’якими, ніжними і апетитними! В принципі, не обов’язково витримувати час маринаду: просто в такому випадку котлетки більш повітряними будуть! Спеції також кладемо по своєму смаку: усе, чого душі хочеться! Від такої смакоти ще ніхто не відмовлявся: з шматочком хліба, або з будь-яким гарніром – пальчики оближеш!
Необхідні інгредієнти
- м’ясо (свинина або куряче філе) – 400 грам,
- ріпчаста цибуля – 3 штуки,
- курячі яйця – 3 штуки (можна і більше),
- сметана – 3 столових ложки (майонез),
- зелень – за смаком,
- пшеничне борошно – 3-5 столових ложки,
- сіль, перець – за смаком,
- прованські трави,
- рослинна олія для смаження.
Як приготувати дуже соковиті котлети на швидку руку
Таке страву готую на кожен день. Але, якщо раптом треба зробити дуже соковиті котлети до святкового застілля, додаю до них скибочки помідорів, посипаю тертим сиром і витримую кілька хвилин в духовці! Святковий варіант теж чудовий! Хочеться ще раз нагадати: ми вам даруємо ідеї, на нашому сайті, ви можете включити фантазію – і отримати новий кулінарний шедевр.
Приємного всім апетиту.