Що приготувати з продуктів, що залишилися після будь-якого застілля? Ну звичайно ж, піцу: ділюся рецептом найсмачнішою міні-піци. Всі люблять піцу: і дорослі, і діти.
Так, з цим рецептом можна експериментувати скільки завгодно. Наприклад: тонкий, хрусткий корж або, навпаки, пишний і м’який? Ніжно тягнеться сир, соковита, різна начинка: хоча про варіанти начинки можна взагалі говорити годинами. Не всім вдається приготувати піцу, як з італійської піцерії в домашніх умовах: соус випливає, то корж ламається в руках, а сир взагалі твердіє і більше схожий на гуму. Зараз я розповім вам всі секрети смачної італійської піци. Скажу відразу: буде легше, ніж ви думаєте — а результат вас вразить. Записуйте рецепт!
Необхідні інгредієнти
- молоко — 300 мл;
- соняшникової олії — 100 мілілітрів;
- йогурт без добавок — 200 грам;
- сухі дріжджі — 7 грам;
- цукор — 1 столова ложка;
- сіль — 1 чайна ложка;
- борошно — 800 грам;
- яйце — 2 штуки;
- помідор черрі — кілька гілочок;
- паприка — 3 штуки;
- сир моцарелла — 150 грам;
- сир козячий — 100 грам;
- сир сулугуні — 150 грам;
- салямі — 200 грам.
Найсмачніша міні-піца: покроковий рецепт
У першу чергу займемося тестом.
Готову найсмачнішу міні-піцу дістати з духовки, дати трохи охолонути і можна вживати самої і годувати своїх гостей. Не встигнете озирнутися, як приголомшлива міні-піца полетить на раз-два. До речі, дуже зручно робити саме міні-піцу: виходить порційна випічка, не потрібно різати і ділити. Своєму чоловікові приготуйте піцу до перегляду футболу, а дитині — в школу, на перекус. Як завжди, ще більше рецептів для себе і своєї сім’ї ви зможете знайти на нашому сайті.
Приємного апетиту з самою смачною піцою!