Дуже смачний кавовий десерт крем-карамель я вперше спробувала в місцевому кафе, і приємно здивувалася.
Дуже ніжна консистенція з яскравим кавовим ароматом, який дарує бадьорість і піднімає настрій. З тих пір він не давав мені спокою. Зовсім недавно я знайшла гарний рецепт, за яким виходить неймовірний десерт з красивою, розтікається карамеллю і ніжним вершковим смаком, що поєднується з нотками кавових зерен. Приготуйте і ви: ваші гості будуть у захваті від краси та обалденного смаку карамельного десерту.
Необхідні інгредієнти
Для приготування карамелі
- кілька столових ложок води;
- 6 столових ложок цукру.
Для кавового крему-карамелі
- 6 столових ложок цукру;
- 250 мл молока;
- 250 мілілітрів вершків (краще використовувати жирність 30-35 %);
- чайна ложка екстракту ванілі або 1 пакетик ваніліну;
- чайна ложка кави;
- курячі яйця — 5 штук (два цілих, і три жовтки).
Дуже смачний кавовий крем-десерт: покроковий рецепт
Ось ви і дізналися, як готується найсмачніший кавовий крем-карамель. Радуйте себе частіше оригінальними стравами, ласощами разом з нашим сайтом.
Приємного чаювання.