Хочете порадувати на сніданок своїх рідних смачною випічкою? Тоді зберігайте собі цей рецепт: заварні млинці з яблуками.
Млинці виходять легкими, повітряними, соковитими і неймовірно смачними. Млинці, звичайно, можна і просто так подати: теж буде дуже смачно. Але ми все ж пропонуємо приготувати смачну начинку: вона додає пікантність блюду. Млинці можна їсти з чаєм, а також подавати з різним топпінгом. Усі ваші рідні полюблять їх з першого шматочка.
Необхідні інгредієнти
- 180 грам борошна;
- 200 мл кефіру;
- 200 мілілітрів окропу;
- 1 яйце;
- 2-3 столових ложки цукру;
- ¼ Чайної ложки солі;
- 1/4 чайної ложки соди;
- 70 мл рослинного масла.
для начинки
- 6-8 яблук;
- 100 грам цукру;
- шоколад або глазур.
Як приготувати заварні млинці з яблуками на сніданок
Заварні млинці з яблуками поливати можна не тільки шоколадом: орієнтуйтеся на смаки своїх домочадців. Радуйте частіше рідних такими смачними сніданками: і вони вам скажуть спасибі. Прокидатися завжди легше, якщо будинок наповнений ароматами випічки: перевірено. Ще більше рецептів млинців ви знайдете на нашому сайті. Також на сайті ви побачите багато інших цікавих рецептів.
Приємного всім апетиту і бадьорого дня.