Галантин з курки — традиційний французький рецепт.
Блюдо виходить незвичайним, смачним і доповнить різноманітність м’ясних холодних закусок на вашому столі, якщо ви захочете його приготувати. А в основі — звичайна курка. Приготування галантина вимагає часу і зусиль, але воно того варто. Отже, приступимо? А допоможе нам у цьому відео з каналу youtube.
Інгредієнти
- куряче філе;
- куряча шкіра;
- 2 безкісткових стегенця;
- 150 мл вершків жирністю 33 %;
- баночка оливок;
- 1,5 столова ложка майонезу для заливки;
- сіль;
- перець;
- желатин.
Галантин з курки: покроковий рецепт
Готувати галантин з курки не так клопітно, як може здатися! В якості декоративного наповнення можна використовувати не тільки оливки: можна ланцюжком розкласти зварені круто яйця, можна покласти брусочки вареної моркви, солодкий перець, в’ялені помідори, шинку, гриби, сухофрукти.