Знаменитий пиріг з газети «The New York Times» ☆ Улюблений пиріг американок

Представляємо вам рецепт легендарного американського пирога. І готується він дуже швидко, а головне продукти використовуються найпростіші. Готується пиріг зі сливами і виходить неймовірно смачним. Такий пиріг стане відмінним доповненням до чаю або для домашніх посиденьок з друзями.

Для випічки пирога знадобиться форма діаметром 24 див

Необхідні продукти

  • вершкове масло — 115 гр
  • цукор — 150 гр
  • сіль
  • куряче яйце — 2 шт
  • пшеничне борошно — 120 гр
  • розпушувач — 1 ч. л
  • зливу
  • цукор — 1 ст. л
  • кориця — 1 ч. л

Починаємо приготування

  • У чашку кладуть нарізане масло, додаємо сіль і цукор. Все збиваємо на великій швидкості до пишної маси.
  • У масу додаємо курячі яйця. Вводимо їх по одному і після кожного додавання — збиваємо.
  • В іншій мисці змішуємо розпушувач і борошно. Отриману суміш просіваємо в вершкову масу. Все акуратно перемішуємо лопаткою.
  • Сливи промиваємо, видаляємо кісточку і ділимо на 2 частини.
  • Форму для випічки промазуємо маслом і присипаємо борошном. Викладаємо в неї підготовлене тісто, добре розподіляємо його і зверху викладаємо сливи, злегка вдавлюючи їх. Всі присипаємо зверху корицею.
  • Ставимо пиріг в духовку, розігріту до 180 градусів і випікаємо 45-50 хвилин. А потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також простий сметанник з персиками. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Знаменитый пирог из газеты «The New York Times» ☆ Любимый пирог американокПриємного апетиту!