Здивуйте гостей рожевими яйцями! Всі в захваті і просять рецепт

Представляємо вам рецепт незвичайної закуски до святкового столу. Ваші гості будуть в повному захваті від такої оригінальної закуски і рожевих яєць. Таку закуску вони ще точно ніде не бачили. Ми просто рекомендуємо вам приготувати її до святкового столу.

Необхідні продукти

  • 5 курячих яєць
  • 1 буряк
  • 1 оселедець
  • майонез
  • зелень
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Буряк відварюємо до готовності, очищаємо і натираємо на тертці. Підготовлену буряк перекладаємо в миску і заливаємо водою (0,5 л).
  • Яйця відварюємо круто, охолодити і очистити. Потім розрізаємо їх на 2 частини. Жовток прибираємо в миску, а білок перекладаємо в бурякову воду. У такому вигляді білки залишаємо на 30 хвилин.
  • Жовтки розминаємо виделкою, додаємо подрібнений кріп, сіль, перець і майонез. Все добре перемішуємо.
  • Оселедець очищаємо від насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
  • Готові білки обсушуємо паперовим рушником. Викладаємо в кожен білок начинку, а зверху шматочок оселедця.
  • На блюдо кладемо салатні листя, зверху фаршировані яйця і подаємо до столу.
  • Спробуйте також фаршировані гриби з пармезаном і чебрецем. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Удивите гостей розовыми яйцами! Все в восторге и просят рецепт

    Приємного апетиту!