Поповнюємо меню до Нового року: сьогодні у нас цікавий рецепт для любителів рибних страв – запечена гаряча сьомга!
Сьомга в тесті – це по-справжньому святкова страва до будь-якого урочистого заходу! Ніжна соковита риба в духовці, та ще й в хрусткому тесті – неймовірне поєднання: виходить оригінально і дуже смачно! Особливих заморочок з стравою немає: знадобиться тільки листкове тісто, риба, шпинат і сир! А, так, трохи не забула: і ваші умілі руки!
Необхідні інгредієнти
- риба (філе сьомги) – 600 грам,
- тісто листкове – 500-600 грам,
- шпинат – 250 грам,
- вершковий сир – 200 грам,
- куряче яйце – 1 штука,
- сіль і чорний перець – за смаком,
- часник сушений – 1 чайна ложка.
Запечена гаряча сьомга: як приготувати на святковий стіл
Блюдо виходить нереально смачним: запечена гаряча сьомга – це супер знахідка до будь-якого заходу! Хрустка скоринка, ніжна сьомга на соковитою подушці зі шпинату і сиру! Страву можна подавати і теплим, і холодним! Хочете родзинку до святкового столу? Приготуйте цю страву! Не прогадаєте! Обов’язково повертайтеся на наш сайт за новими ідеями, здатними зробити ваш стіл скатертиною-самобранкою.
Приємного всім апетиту і передноворічного настрою.