Ароматна смажена рибка-відмінне блюдо до вечері

Ми впевнені, що багато хто любить рибку, тим більше, що вона неймовірно корисна. Всі готують її абсолютно по-різному. Ми ж хочемо познайомити вас з варіантом приготування ароматної рибки в дуже оригінальному і незвичайному соусі. Така рибка сподобається кожному і відмінно поєднується з будь-яким гарніром.

Необхідні продукти

  • 700 г філе рибки
  • 5 столових ложок кетчупу
  • 5 столових ложок соєвого соусу
  • 3 зубчики часнику
  • сіль
  • борошно
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Філе промиваємо та нарізаємо порційними шматочками.
  • У миску кладемо соєвий соус кетчуп, а також трохи солі (за бажанням). Все добре перемішуємо.
  • Часник очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками.
  • Рибку кладемо в миску і заливаємо підготовленим соусом, туди ж кладемо подрібнений часник і все перемішуємо руками. Миску затягуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2-3 години (маринуватися).
  • На сковороді розігріваємо рослинне масло.
  • Підготовлену рибу обвалюють у пшеничного борошні і викладаємо на сковороду. Обсмажуємо з двох сторін до золотистого кольору, а потім подаємо до столу.
  • До такої рибки можна подати апетитне пюре з картоплі, кабачка і сиру. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Ароматная жареная рыбка-отличное блюдо к ужину

    Приємного апетиту!