Відмінне блюдо до вечері: локшина у вершковому соусі з куркою

Це блюдо готується буквально за 15 хвилин. Тому рецепт стане в нагоді тим господаркам, у яких мало вільного часу. Локшина у вершковому соусі повністю самодостатня страва і прекрасно підійде до вечері.

Необхідні продукти

  • 300 грамів локшини
  • 1 куряча грудка
  • 1 цибулина
  • рослинна олія
  • 1 чайна ложка борошна
  • 200 мілілітрів молока
  • 30 грам твердого сиру
  • 2 сирка
  • сіль, перець, мускат

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо, нарізаємо дрібними шматочками і перекладаємо на розпечену сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору і додаємо борошно. Знову перемішуємо і смажимо ще 30 секунд.
  • У масу вливаємо молоко і тушкуємо ще 1-2 хвилини. Додаємо туди ж сирок нарізану шматочками і перемішуємо. Обсмажуємо до розчинення сиру.
  • Відварюємо локшину до готовності.
  • Куряче філе відварюємо до готовності. розбираємо на волокна і додаємо до решти маси.
  • Курку солимо і перчимо до смаку, додаємо мускатний горіх і локшину. Знову все перемішуємо, прогріваємо 2-3 хвилини, перекладаємо на тарілку, присипаємо тертим сиром і подаємо до столу.
  • До такої страви можна подати весняний салат з капусти. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Отличное блюдо к ужину: лапша в сливочном соусе с курицей

    Приємного апетиту!