Святковий рулет із курячого філе з начинкою-смачно і просто

Рулет із курячого філе з грибами і сиром виходить дуже смачним і відмінно виглядає. Приготувати його зможе навіть недосвідчена господиня. Рулет прекрасно підійде до святкового столу і сподобається кожному, хто його спробує. Такий рулет просто знахідка для будь-якої господині-адже готується він із простих продуктів, а виходить просто чарівно смачним і апетитним.

Необхідні продукти

  • 800 грам курячого філе
  • 300 грам шампіньйонів
  • 200 грам тертого сиру
  • 200 грам бекону (смужками)
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 3 столові ложки паприки
  • 4 столові ложки оливкової олії
  • 1 чайна ложка меленого часнику
  • сіль
  • жовток

Починаємо приготування

  • Гриби промиваємо та нарізаємо дрібними шматочками. Очищену цибулю подрібнюємо.
  • На розпечену сковороду кладемо цибулю і смажимо 1 хвилину. Потім додаємо гриби, солимо їх, перемішуємо і смажимо 5-7 хвилин.
  • У глибоку миску кладемо паприку, додаємо до неї мелений часник і сіль. Все перемішуємо і додаємо оливкову олію. Туди ж кладемо подрібнений часник і перемішуємо.
  • Відбиваємо куряче філе з двох сторін.
  • Беремо харчову плівку і розстилаємо на робочій поверхні.
  • Потім обвалюємо куряче філе в підготовленому маринаді і викладаємо на плівку таким чином, щоб вони сформували прямокутник. Присипаємо їх зверху половиною підготовленого сиру, а потім викладаємо начинку з грибів. Потім присипаємо її залишилися сиром.
  • За допомогою плівки звертаємо м’ясо з начинкою в рулет. Після цього плівку злегка підкручуємо з кінців так, щоб рулет ущільнився.
  • Знову розстилаємо харчову плівку і викладаємо на неї пласт з підготовленого бекону. Викладаємо його у два ряди по 8 штук у кожному. У центр беконового прямокутника кладемо рулет і акуратно знімаємо з нього плівку. Потім, за допомогою плівки, загорнути рулет у бекон спочатку з одного боку, а потім з іншого.
  • Готовий рулет перекладаємо в форму, промазану олією і акуратно видаляємо плівку.
  • Рулет зверху змащуємо жовтком і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 35-40 хвилин.
  • Готовий рулет перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також чудову італійську поркетту. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Праздничный рулет из куриной грудки с начинкой-вкусно и просто

    Приємного апетиту!