Інгредієнти:
- Борошно
150 грамів
- Масло вершкове несолоне
50 грамів
- Сир тертий
60 грамів
- Чебрець
1 щіпка
- Материнка
1 щіпка
- Молоко (холодне)
2 ст. л.
- Сіль
1 щіпка
- яйце
1 штука
Для прикраси
- Чебрець (насіння)
за смаком
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 1 годину
- Тип обробки: Випікання
- Привід: Повсякденний
- Сезон: круглий рік
Борошно перетираємо з вершковим маслом, тертим сиром, сіллю та сушеною зеленню до тих пір, поки суміш не буде схожа на розсипчасті хлібні крихти. Додаємо молоко і яєчний жовток і замішуємо тісто. Скачуємо в кулю, загортаємо в харчову плівку і прибираємо на півгодини в холодильник. Розкачуємо тісто в пласт товщиною 0,5 див. Вирізаємо формочкою печиво, змащуємо білком і посипаємо насінням кмину. Випікаємо в духовці, нагрітій до 200 градусів, протягом 8 хвилин або до золотистого кольору.
Калорійність: 284 ккал на порції.