Інгредієнти:
- Вершкове масло (Розм’якшене)
100 грамів
- Цукрова пудра
125 грамів
- Яйця курячі
1 штука
- Ванільний екстракт
1/2 ч. л.
- Борошно пшенична
200 грамів
- Шоколад
100 грамів
- Розпушувач
- Сіль морська харчова
- Кількість порцій: 20
- Час підготовки: 25 хвилин
- Час приготування: 15 хвилин
1. Збити масло з цукром до білої піни, додати яйце і ваніль, перемішати.
2. Всипати просіяне борошно і сіль, замісити тісто, додати дрібно порубаний шоколад.
3. Сформувати з тіста невеликі кульки. Розмістити на рівній поверхні, накрити і залишити в холодильнику на 15 хвилин.
4. Розігріти духовку до 170° С.
5. Викласти кульки на пергаментний папір, злегка придавити їх. Поставити деко з печивом в духовку на 10-12 хвилин. Випікати до золотистого кольору.