Печиво з шоколадною крихтою

Печенье с шоколадной крошкой

Інгредієнти:

Вершкове масло (Розм’якшене)

100 грамів

Цукрова пудра

125 грамів

Яйця курячі

1 штука

Ванільний екстракт

1/2 ч. л.

Борошно пшенична

200 грамів

Шоколад

100 грамів

Розпушувач
Сіль морська харчова
  • Кількість порцій: 20
  • Час підготовки: 25 хвилин
  • Час приготування: 15 хвилин

1. Збити масло з цукром до білої піни, додати яйце і ваніль, перемішати.

2. Всипати просіяне борошно і сіль, замісити тісто, додати дрібно порубаний шоколад.

3. Сформувати з тіста невеликі кульки. Розмістити на рівній поверхні, накрити і залишити в холодильнику на 15 хвилин.

4. Розігріти духовку до 170° С.

5. Викласти кульки на пергаментний папір, злегка придавити їх. Поставити деко з печивом в духовку на 10-12 хвилин. Випікати до золотистого кольору.