Смачні конвертики з лаваша з м’ясом

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних конвертиків, які припадуть до душі кожному.

Готуються вони дуже просто і швидко, тому ви з легкістю зможете розбавити своє повсякденне меню такою смакотою. Конвертики виходять поживними, ароматними і мега апетитними. Простий і доступний склад інгредієнтів теж порадує кожну господиню. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

  • 1 тонкий вірменський лаваш
  • 250 гр м’ясного фаршу
  • 1 яйце
  • 15 гр свіжої петрушки
  • половина ріпчастої цибулі
  • половина чайної ложки хмелі-сунелі
  • рафінована олія для смаження

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо цибулю та нарізаємо його довільними шматочками. Після чого відправляємо в чашу блендера і пюрируем до однорідності.
  • Перекладаємо його до фаршу в окрему ємність і добре перемішуємо.
  • Дрібно нарізаємо петрушку і перекладаємо її до решти інгредієнтів.
  • Солимо і перчимо фарш за смаком. Добре перемішуємо.
  • Розкладаємо Лаваш на робочій поверхні і покриваємо його підготовленою начинкою.
  • Після чого звертаємо в плоский рулет і залишаємо на 10 хвилин.
  • Тепер нарізаємо його на бажаної форми шматочки.
  • В окрему ємність відправляємо яйця і трохи збовтуємо його.
  • Тепер кожну заготовку обволікає в яєчної смеми і відправляємо на розігріту сковороду з рафінованою олією обсмажуватися з двох боків до рум’яного кольору. При цьому сковороду потрібно накрити кришкою.
  • Після закінчення потрібного часу перекладаємо їх на паперові рушники для того, щоб видалити зайве масло.
  • Подавати такі конвертики можна як у гарячому, так і в холодному вигляді.
  • Ще Вам можуть сподобатися конвертики з цукіні з сиром і шинкою, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Вкуснейшие конвертики из лаваша с мясом

    Приємного апетиту!