Салат «Лисяча шубка»-красивий зовні і незвичайний всередині

На святковий стіл завжди хочеться приготувати що-небудь смачне й гарне. І ми пропонуємо вам зробити салат «Лисяча шубка». Салат дуже простий у приготуванні, але неймовірно смачний. Всі продукти, що входять в його склад просто ідеально поєднуються між собою. Кожний компонент чудово доповнює один одного. Ваші гості будуть від нього в неймовірному захваті.

Необхідні продукти

  • 300 грам філе оселедця
  • 3 картоплі
  • 2 моркви
  • 3 курячих яйця
  • 300 грам шампіньйонів
  • 1 цибулина
  • рослинна олія
  • майонез
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Печериці нарізаємо невеликими шматочками і кладемо на суху сковороду. Доводимо їх до того стану, поки вони не пустять сік, а потім чекаємо поки він випаруватися.
  • Нарізаємо невеликими шматочками цибулю. І додаємо його в обсмажені гриби. Туди ж вливаємо олію, сіль і перець. Все ретельно перемішуємо і смажимо до готовності грибів. Потім перекладаємо їх на паперовий рушник.
  • Яйця відварюємо круто, потім очищаємо від шкаралупи і натираємо на тертці. Відварюємо морква, очищаємо і також натираємо на тертці. Відварну картоплю теж натираємо на тертці.
  • Філе оселедця нарізаємо дрібними шматочками.
  • Збираємо салат у формі лисички. На тарілці майонезом малюємо лисичку. І починаємо збирати салат. Кожен шар салату ми будемо промащувати майонезом. Для цих цілей краще використовувати домашній майонез, приготовлений за рецептом з нашого сайту.
  • Першим шаром викладаємо підготовлену оселедець. Зверху кладемо картоплю і обсмажені гриби з цибулею. Потім викладаємо шар з курячих яєць. І останнім шаром викладаємо відварену моркву.
  • З білка робимо хвостик, комір і очні білки. А потім з маслин робимо очі, рот, носик і вушка. І все, салат готовий, можна подавати до столу.
  • Салат «Лисья шубка»-красивый снаружи и необычный внутриПриємного апетиту!