Рак і молоко: що можна і не можна

Результати недавно проведеного дослідження свідчать: представникам середнього віку, та й старшого, ця їжа не рекомендована. А інші досліди показали: широко улюблений молочний продукт навіть здатний викликати рак! Так про який же продукт йде мова?


                                    Рак и молоко: что можно и нельзя

Смертельно небезпечний сир

Виявилося, що завдати істотної шкоди здоров’ю здатний твердий сир. Саме він провокує розвиток онкологічних захворювань. Зокрема, жінки, які вживали його щодня, ризикували захворіти на цілих 53% більше, ніж ті, хто сиром не захоплювався.

Цікаві й інші показники. Наприклад, результати дослідження показали і те, що любительки йогуртів знижують ймовірність раку молочної залози на 39%. Вся справа в особливих речовинах, які містяться в цьому кисломолочному виробі.

Як проводили досвід

Зарубіжні фахівці висунули наступне твердження: безумовно, користь продуктів з молока очевидна, але вони при цьому провокують зростання пухлин. Свої тези вчені підтвердили результатами дослідження.

У досвіді брали участь 2 000 пацієнток з виявленою онкологією грудей і 1 200 жінок без відповідних проблем зі здоров’ям. Протягом року дами вели так звані щоденники харчування, записуючи які і скільки молочних продуктів з’їдали. Так і вдалося встановити, що в йогуртах містяться речовини, що провокують рак.

Дієта при онкологічних захворюваннях

Інші продукти, за загальноприйнятими результатами, обов’язково включати в меню при настільки серйозної хвороби.

Для відновлення імунітету і його підтримки важливо харчуватися збалансовано і пам’ятати, що одними корисними продуктами недуга не перемогти.

Орієнтовна дієта в даному випадку така.

Ранок

  • Лимонний або апельсиновий сік.
  • Сир.
  • Вівсяна, пшенична або гречана каша з фруктами ефективні в боротьбі з раком.
  • Чай трав’яний.

День

  • Той же сік.
  • Сир.
  • Фруктова каша (на вівсі, ячмені, пшоні).
  • Трав’яний чай.
  • Овочевий суп.
  • Салат.
  • Яйце.
  • Крекери або хліб.
  • Сік (буряк).

Важливо! Крекери повинні бути з борошна грубого помелу.

Вечір (після 16 годин!)

  • Відварне м’ясо або риба.
  • Салат зі свіжих овочів.
  • Сколотини.
  • Горіх.

Важливо! Пити чай після 19 години вечора хворим на рак не можна. В цей час печінка очищає організм від токсинів.

Спати слід лягати приблизно о 22 годині, вставати – о 6 ранку.

Корисна порада

  • У день хворим на онкологію рекомендовано з’їдати від 500 г свіжих фруктів і овочів.
  • Обов’язково включіть в раціон відварну рибу і стежте, щоб вона була на столі 3 рази в тиждень як мінімум.
  • Салати заправляйте оливковою олією: воно відмінно чистить печінку.
  • Налягайте на киселі, різні відвари і морси. Також рекомендовані чаї з шафрану, обліпихи, ромашки і шипшини.
  • Виключіть цукор. Хворим на рак і всім іншим слід їсти побільше меду. Він володіє чудовим антибактеріальним ефектом. У день можна з’їдати до 100 г солодких ласощів.
  • ТОП корисних продуктів при онкології

    Буряковий сік

    Справжній помічник для імунітету,» будівельник ” червоний кульок крові.

    Часник

    Перешкоджає утворенню пухлин.

    Броколі

    Насичує залізом організм. Включіть брокколі в раціон 3-4 рази на тиждень, особливо якщо страждаєте від анемії.

    Пекінська капуста

    У цьому частуванні цілих 14 речовин, які можуть запобігти і перемогти рак.

    Томат

    Це природні антиоксиданти. Через вміст цінної речовини лікопіну вживати їх в їжу слід щодня.

    А також:

    • зелений горошок виведе з організму рідину;
    • кабачок виявиться відмінним помічником нирок;
    • топінамбур підвищить імунітет і “подружиться” з підшлунковою залозою;
    • селера-відмінна» мітла ” для організму.

    Харчуючись правильно і ведучи здоровий спосіб життя, ви зможете перемогти онкологічне захворювання.