Полетять за 5 хвилин-м’ясні супер слойки

Часто буває так, що хочеться приготувати смачне і ситне блюдо з простих продуктів. Ці слойки можна віднести до таких страв. Вони ситні, ароматні і неймовірно соковиті. Їх можна подавати до чаю, сніданку або брати з собою на роботу в якості перекусу. Слойки також ідеально підійдуть для перекусу в дорозі або на пікніку. В їх основі ми використовуємо листкове тісто, приготоване за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 600 грам фаршу
  • 700 грам листкового тіста
  • 200 грам тертого сиру
  • 100 грам копченого сала
  • 200 грам панірувальних сухарів
  • сіль, перець
  • мелений часник
  • насіння кунжуту

Починаємо приготування

  • Фарш кладемо в миску, додаємо до нього сіль, перець і мелений часник.
  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Подрібнюємо підготовлений бекон. Додаємо нарізані продукти у фарш. Туди ж додаємо панірувальні сухарі і тертий сир. Все вимішуємо до однорідної маси.
  • Листкове тісто розгортаємо в тонкий пласт (прямокутний). Потім з фаршу формуємо смужки шириною 4 см І викладаємо їх на тісто рядами. Відстань між смужками має бути 6-7 див.
  • Розрізаємо смужки один від одного, а краї промазуємо збитим жовтком. А потім обертаємо підготовленим тістом начинку. В результаті виходять невеликі рулетики.
  • Деко застеляємо пергаментним папером. Рулетики розрізаємо на невеликі шматочки і викладаємо на деко. Зверху промазуємо жовтком, присипаємо кунжутом і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо протягом 20-25 хвилин. А потім перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • Улетят за 5 минут-мясные супер слойкиПриємного апетиту!