Паштет під брусничним желе-закуска, яка обов’язково сподобається вашим гостям. Адже вона просто дивовижно виглядає, а на смак виходить просто чарівною. Готувати таку закуску краще в прозорих келихах, щоб ваші гості бачили всю її красу.
Паштет для закуски готується з гусячої печінки, але її можна замінити курячою. Свиняча печінка, ми вважаємо, не зовсім підходить до цієї страви.
Необхідні продукти
- куряча печінка – 700 гр
- цибуля – 1 шт
- морква – 1 шт
- вершки 15% — 100 мл
- вершкове масло – 50 мл
- сіль, перець
Для желе
- брусниця – 300 гр
- цукру – 50 гр
- желатин – 10 гр
Починаємо приготування
Замість паштету з гусячої печінки ви можете паштет з курячої печінки. Зробити це можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!