Олів’є «Лісова поляна»

Оливье «Лесная поляна»

Інгредієнти:

Печериці свіжі

400 грамів

курячі грудки

2 штук(і)

Картопля

3 штук(і)

Морква

2 штук(і)

Яйця курячі

4 штук(і)

Огірки мариновані

3 штук(і)

Цибуля ріпчаста

1 головка

Олія соняшникова

2 ст. л.

Петрушка

0,5 пучків

Майонез

3 ст. л.

Сіль
  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 30 хвилин
  • Час приготування: 20 хвилин
  • Температура подачі: Кімнатна температура
  • Кухня: Європейська
  • Привід: Новий Рік
  • Сезон: зима

Вимиті водою гриби сушимо на паперовому рушнику, а потім нарізаємо на рівні кубики. Обсмажуємо печериці на олії, солимо по своєму у смаком. Якщо є бажання – приправте гриби чорним меленим перцем. Картопля, морква, яйця відварюємо – і нарізаємо на кубики. Подібна дія здійснюємо з маринованими огірками і ріпчастою цибулею. У приготовлену салатницю викладаємо всі інгредієнти, акуратно розмішуємо, додаючи майонез. Ставимо наше блюдо в холодильник, де воно має потомитися близько трьох годин. Готовий салат Олів’є потім урочисто несемо до столу, попередньо прикрасивши його петрушкою.