Інгредієнти:
- Печериці свіжі
400 грамів
- курячі грудки
2 штук(і)
- Картопля
3 штук(і)
- Морква
2 штук(і)
- Яйця курячі
4 штук(і)
- Огірки мариновані
3 штук(і)
- Цибуля ріпчаста
1 головка
- Олія соняшникова
2 ст. л.
- Петрушка
0,5 пучків
- Майонез
3 ст. л.
- Сіль
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 30 хвилин
- Час приготування: 20 хвилин
- Температура подачі: Кімнатна температура
- Кухня: Європейська
- Привід: Новий Рік
- Сезон: зима
Вимиті водою гриби сушимо на паперовому рушнику, а потім нарізаємо на рівні кубики. Обсмажуємо печериці на олії, солимо по своєму у смаком. Якщо є бажання – приправте гриби чорним меленим перцем. Картопля, морква, яйця відварюємо – і нарізаємо на кубики. Подібна дія здійснюємо з маринованими огірками і ріпчастою цибулею. У приготовлену салатницю викладаємо всі інгредієнти, акуратно розмішуємо, додаючи майонез. Ставимо наше блюдо в холодильник, де воно має потомитися близько трьох годин. Готовий салат Олів’є потім урочисто несемо до столу, попередньо прикрасивши його петрушкою.