Для цієї страви можна використовувати будь-яку рибку. Адже його родзинка — особливий і дуже оригінальний кляр. Така рибка виходить соковитою, а кірка — хрустка і неймовірно смачна. Готується рибка просто, швидко і прекрасно підійде до обіду або вечері.
Необхідні продукти
- 500 грам філе морської риби
- 100 грам молока
- 1 чайна ложка гірчиці
- сіль. перець, імбир
Для кляру
- 2 столові ложки пшеничного борошна
- 3 білка
- 1 столова ложка картопляного крохмалю
- панірувальні сухарі
- сіль
Починаємо приготування
- Філе риби нарізаємо шматочками і перекладаємо в миску. заливаємо його молоком, додаємо гірчицю, сіль. перець і імбир. Все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1 годину.
- У яєць відокремлюємо білки від жовтків. У білки додаємо дрібку солі, картопляний крохмаль і пшеничне борошно. Все перемішуємо. жовтки нам не знадобляться, можна використовувати їх для приготування іншої страви.
- Насипаємо на тарілку панірувальні сухарі.
- Беремо шматочок рибки, занурюємо в кляр і обвалюють у панірувальних сухарях. А потім перекладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо з двох боків до рум’яного стану.
- Готову рибку перекладаємо на паперовий рушник, даємо стекти зайвому жиру і перекладаємо на тарілку.
Подавати рибку можна з гарніром з тушкованої картоплі, приготованого за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!