Рибка в особливому клярі: соковита, з хрусткою скоринкою

Для цієї страви можна використовувати будь-яку рибку. Адже його родзинка — особливий і дуже оригінальний кляр. Така рибка виходить соковитою, а кірка — хрустка і неймовірно смачна. Готується рибка просто, швидко і прекрасно підійде до обіду або вечері.

Необхідні продукти

  • 500 грам філе морської риби
  • 100 грам молока
  • 1 чайна ложка гірчиці
  • сіль. перець, імбир

Для кляру

  • 2 столові ложки пшеничного борошна
  • 3 білка
  • 1 столова ложка картопляного крохмалю
  • панірувальні сухарі
  • сіль

Починаємо приготування

  • Філе риби нарізаємо шматочками і перекладаємо в миску. заливаємо його молоком, додаємо гірчицю, сіль. перець і імбир. Все перемішуємо і залишаємо маринуватися на 1 годину.
  • У яєць відокремлюємо білки від жовтків. У білки додаємо дрібку солі, картопляний крохмаль і пшеничне борошно. Все перемішуємо. жовтки нам не знадобляться, можна використовувати їх для приготування іншої страви.
  • Насипаємо на тарілку панірувальні сухарі.
  • Беремо шматочок рибки, занурюємо в кляр і обвалюють у панірувальних сухарях. А потім перекладаємо на розпечену сковороду і обсмажуємо з двох боків до рум’яного стану.
  • Готову рибку перекладаємо на паперовий рушник, даємо стекти зайвому жиру і перекладаємо на тарілку.

Подавати рибку можна з гарніром з тушкованої картоплі, приготованого за рецептом з нашого сайту.

Обалденная рыбка в особенном кляре: сочная с хрустящей корочкой

Приємного апетиту!