Гостра ікра з буряка-смачне і корисне блюдо. Така закуска відмінно підійде до ранкових бутербродів. Її можна використовувати в якості перекусу або як додаток до обіду, вечері. Така ікра сподобається всім любителям гостренького, готується просто і швидко. Ікра — страва, яку готували наші бабусі та прабабусі, тому це блюдо для багатьох звичне. І так, починаємо приготування.
В оригінальному рецепті використовується томатна паста. Але ми рекомендуємо замінити її домашнім томатним соусом, приготованим за рецептом з нашого сайту.
Необхідні продукти
- буряк — 1 кг
- морква — 0,5 кг
- цибуля — 2 шт
- гострий перець — 1 шт
- томатна паста — 200 гр
- рослинна олія — 150 мл
- цукор — 3 ч. л
- сіль — 1,5 ч. л
- оцет 9% — 1 ст. л
Починаємо приготування
Дуже смачно буде якщо таку ікру ви намажете на смачний свіжоспечений хліб домашній. Або подасте в якості доповнення до гарніру на вечерю.
Приємного апетиту!