М’ясо по-французьки до новорічного столу (готуємо по-новому)

Пропонуємо вам приготувати звичне блюдо, але по-новому. І зробити м’ясо по-французьки під цибулевої шубкою і сиром. Страва чудово підійде до святкового столу, виходить смачне, соковите і дуже ароматне. М’ясо по-французьки прекрасне гаряче блюдо, яке, безсумнівно, сподобається всім вашим гостям.

Необхідні продукти

  • свинина — 6 шматків (по 150-200 гр)
  • цибуля — 5 шт
  • вершкове масло — 40 гр
  • пшеничне борошно — 1 ст. л
  • бульйон — 200 мл
  • сир — 120 гр
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Беремо підготовлені шматочки свинини, солимо і перчимо їх по смаку.
  • На сковороду наливаємо олію, кладемо м’ясо і обсмажуємо його з двох боків до рум’яної скоринки.
  • Готове м’ясо викладаємо на тарілку.
  • У сковороду додаємо вершкове масло і розтоплюємо.
  • Лук очищаємо, нарізаємо півкільцями і кладемо в сковороду. Обсмажуємо його 2-3 хвилини до золотистого кольору, потім солимо і перчимо за смаком. А також додаємо до нього борошно, все перемішуємо, обсмажуємо 1 хвилину і додаємо бульйон. Варимо соус на повільному вогні до загусання.
  • М’ясо перекладаємо на деко, промазанный рослинним маслом. Зверху на нього кладемо цибульний соус і присипаємо тертим сиром.
  • М’ясо випікаємо в духовці, розігрітій до 180 градусів протягом 15-20 хвилин. Потім дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • До такого м’яса можна подати картоплю, тушковану в рукаві. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Мясо по-французски к новогоднему столу (готовим по-новому)

    Приємного апетиту!