Пропонуємо вам приготувати звичне блюдо, але по-новому. І зробити м’ясо по-французьки під цибулевої шубкою і сиром. Страва чудово підійде до святкового столу, виходить смачне, соковите і дуже ароматне. М’ясо по-французьки прекрасне гаряче блюдо, яке, безсумнівно, сподобається всім вашим гостям.
Необхідні продукти
- свинина — 6 шматків (по 150-200 гр)
- цибуля — 5 шт
- вершкове масло — 40 гр
- пшеничне борошно — 1 ст. л
- бульйон — 200 мл
- сир — 120 гр
- сіль, перець
Починаємо приготування
До такого м’яса можна подати картоплю, тушковану в рукаві. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!