«М’ясо по-французьки» — дієтичний варіант з курячою грудкою

Рецепт можна віднести до страв для правильного харчування. Куряча грудка в ньому не жирна, завдяки їй ви отримуєте багато білка і при цьому мінімум калорій. У нашій м’ясній запіканці не буде картоплі, тільки помідори і сир. А в якості заправки ми пропонуємо використовувати не майонез, а натуральний йогурт. В результаті вийде досить знайоме багатьом блюдо, але з меншими калоріями.

Необхідні продукти

  • 300 грам курячого філе
  • 2 помідори
  • 2 цибулини
  • 1 куряче яйце
  • 100 грам твердого сиру
  • 1 столова ложка натурального йогурту
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Куряче філе промиваємо, сушимо паперовим рушником і нарізаємо тонкими пластинками. Накриваємо їх харчовою плівкою і злегка відбиваємо, а потім перекладаємо в миску.
  • Яйце трохи збиваємо і додаємо до курячого філе, туди ж додаємо сіль, перець і добре перемішуємо.
  • Помідори і цибулю нарізаємо кільцями. Тремо на тертці підготовлений сир.
  • Беремо форму для випічки і промазуємо рослинним маслом. Потім кладемо куряче філе, зверху цибулю, а потім помідори. Промазуємо їх натуральним йогуртом і присипаємо тертим сиром.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 190 градусів. І випікаємо 25-30 хвилин (до золотистого кольору). Потім дістаємо і подаємо до столу.
  • М’ясо по-французьки з курячої грудки виходить дуже ніжним і соковитим. Його можна сміливо подавати до вечері, а на гарнір подати овочі, тушковані у казані. Рецепт приготування таких овочів можна знайти на нашому сайті.

    «Мясо по-французски» — диетический вариант с куриной грудкойПриємного апетиту!