Білкова бомба: «ватрушки» з курячого філе

Ідеальне страву до вечері. «Жабки» з курячого філе з сирною начинкою просто приголомшливо смачне блюдо. Їх приготування не вимагає багато часу. Вони приголомшливо виглядають, виходять соковитими і дуже смачними. Такі ватрушки можна подавати навіть на святковому столі в якості закуски або гарячого блюда.

Необхідні продукти

  • 500 грам яловичого фаршу
  • 2 цибулини
  • 200 грам нежирного сиру
  • 300 грам знежиреного сиру
  • 1 куряче яйце
  • сіль, перець за смаком

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками або натираємо на терці. Додаємо його у фарш, туди ж кладемо половину натертого сиру, сіль, перець і додаємо куряче яйце. Фарш ретельно вимішуємо.
  • У сир додаємо решту сиру, солі і добре перемішуємо.
  • З підготовленого фаршу формуємо невеликі гнізда. Перекладаємо їх на деко, застелений пергаментним папером. У центр кладемо сирну начинку.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. Випікаємо блюдо 35-40 хвилин (до готовності).
  • М’ясні гнізда чи «ватрушки» виходять соковитими, ароматними і дуже ситними. Якщо ви приготуєте їх до вечері ваші домашні будуть під враженням. Подавати з салатом «Осінь», в ньому є багато овочів і баклажани. Він просто ідеально доповнить м’ясні «ватрушки». А приготувати салат можна за рецептом з нашого сайту.

    Белковая бомба: «ватрушки» из куриного филеПриємного апетиту!