М’ясні рулетики «Сюрприз»-гаряче блюдо

М’ясні рулетики, приготовані за цим рецептом, обов’язково стануть прикрасою будь-якого вашого святкового столу. І, звичайно ж, їх варто приготувати на новорічний стіл. Рулетики виходять дуже красиві і апетитні. Вони вимагатимуть трохи вашої уваги, але вони того варті. Рултики виходять смачні і дуже соковиті. Вони буквально тануть у роті і при цьому дають гарне почуття насичення. Готуються рулетики з доступних продуктів. І досить просто.

Необхідні продукти

  • 800 грам фаршу
  • 1 цибулина
  • 200 грам бекону
  • 120 грам твердого сиру
  • 3 столові ложки панірувальних сухарів
  • 1 чайна ложка меленого часнику
  • сіль
  • рослинна олія
  • жовток

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до фаршу і добре перемішуємо. Додаємо в масу сіль і мелений часник, а потім знову перемішуємо.
  • Беремо мелені сухарі. Частина отсыпаем на тарілку, а частина додаємо у фарш і знову перемішуємо.
  • Твердий сир нарізаємо квадратними брусочками і обвалюють у панірувальних сухарях.
  • Беремо трохи фаршу. Робимо з нього коржик, в центр кладемо сир і загортаємо в фарш. Беремо два шматочки бекону і з’єднуємо між собою. Загортаємо в нього котлетку з фаршу і перекладаємо на блюдо, промазанное рослинним маслом. Зверху рулетики змащуємо збитим жовтком.
  • Заготівлю ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. І випікаємо протягом 30 хвилин. А потім дістаємо, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також святковий рулет з курячої грудинки. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Мясные рулетики «Сюрприз»-горячее блюдоПриємного апетиту!