Прекрасне страва до святкового столу. М’ясні кульки припадуть до смаку вашим гостям. Виходять ароматні і дуже апетитні. Для страви ми рекомендуємо використовувати баранину і розмарин стане прекрасним доповненням до неї. Але якщо ви її не любите, то можна замінити на будь-яке інше м’ясо.
Необхідні продукти
- вершкове масло — 3 ст. л
- цибуля — 1 шт
- морква — 1 шт
- часник — 2 зубчики
- куряче яйце — 1 шт
- молоко — 2 ст. л
- панірувальні сухарі — 125 гр
- свіжий розмарин — 1 ст. л
- свіжа петрушка — 1 ст. л
- фарш з баранини — 600 гр
- сіль, перець за смаком
- борошно — 3 ст. л
- сухе червоне вино — 300 мл
- яловичий бульйон — 250 мл
- прованські трави — 1 ст. л
- томатна паста — 1 ст. л
- рослинна олія
Починаємо приготування
До таких кульок на гарнір можна подати гарнір з картоплі. Приготувати його новим і оригінальним способом можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!