Листкові пиріжки з м’ясом-неймовірно смачні

Ми пропонуємо вам приготувати шикарні слойки з м’ясом. Від них будуть в повному захваті всі ваші домочадці, навіть найвибагливіші. Слойки виходять ароматні, хрусткі і з соковитою начинкою. Ви тільки уявіть собі цю красу і смакоту. Уявили? А тепер давайте приготуємо.

Необхідні продукти

  • вершкове масло — 100 гр
  • рослинна олія — 50 мл

Для тіста

  • пшеничне борошно — 700 гр
  • тепла вода — 500 гр
  • сухі дріжджі — 7 гр
  • сіль — 1 ч. л
  • цукор — 2 ч. л

Для начинки

  • фарш — 300 гр
  • цибуля — 1 шт
  • болгарський перець — 1 шт
  • помідор — 1 шт
  • рослинна олія — 1 ст. л
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • У миску просіваємо борошно і додаємо дріжджі. А також додаємо сіль і цукор, все добре перемішуємо. Потроху вливаємо воду і замішуємо м’яке тісто. Потім перекладаємо його на робочу поверхню і домішують протягом 5 хвилин. Тісто виходить трохи липким.
  • Миску змащуємо олією і покласти в неї тісто. Його також змащуємо рослинним маслом і накриваємо рушником. У такому вигляді залишаємо на 1 годину.
  • Приготуємо начинку. Всі овочі очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками.
  • Підготовлений цибулю солимо і трохи перетираємо руками.
  • У підготовлений фарш додаємо цибулю, помідори, болгарський перець, сіль і чорний перець. Все ретельно перемішуємо. Потім додаємо рослинне масло (1 ст. л.), знову перемішуємо і ставимо в холодильник.
  • Вершкове масло розтоплюємо і даємо трохи охолонути.
  • Змащуємо рослинним маслом тарілку. Тісто ділимо на 12 частин і перекладаємо на тарілку.
  • Робочий стіл також промазуємо маслом і кладемо на нього шматочок тіста. А потім акуратно розгортаємо його в тонкий коржик (руками) і змащуємо розтопленим вершковим маслом. Потім злегка присобирая краю «комкаем» тісто, формуючи шари. З отриманого джгутика формуємо коржик, яку перекладаємо на деко, застелений пергаментним папером. Точно також чинимо з рештою тестом. Готові коржі залишаємо на расстойку на 10-15 хвилин.
  • Ділимо фарш на 12 частин і формуємо з них невеликий шар.
  • У центрі слойок робимо поглиблення і кладемо фарш, злегка приминаючи його. Зверху слойки змащуємо вершковим маслом.
  • Заготівлю ставимо в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо протягом 40-50 хвилин. А потім даємо слойкам трохи охолонути і подаємо до столу.
  • Спробуйте також слойки з ковбасою та сиром. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Слоеные пирожки с мясом-невероятно вкусные

    Приємного апетиту!