Листкове печиво з мармеладом

Слоеное печенье с мармеладомСмачне печиво з мармеладом: рецепт з фото.

Інгредієнти:

Сир

200 грамів

Борошно пшенична

200 грамів

Цукровий пісок

0 скл.

Масло вершкове

200 грамів

Яйця курячі

200 грамів

Сода

0 ч. л.

  • Кількість порцій: 4
  • Час приготування: 20 хвилин

Як приготувати печиво з мармеладом

Щоб приготувати цю випічку підготуйте наступні продукти:

  • 200 г сиру маложирного;
  • 200 р пшеничного борошна;
  • ½ Ст. цукрового піску;
  • 200 г вершкового масла або маргарину для випічки;
  • 2 курячих яйця;
  • ¼ Ч. л. соди;
  • фруктовий мармелад.

Просійте борошно в глибоку миску і додайте цукор, соду, сир. Туди ж покладіть масло, попередньо порзане на маленькі шматочки. Окремо збийте яйця, введіть їх у тісто і залиште його в холодильнику на 20 хв. Печінкою можна надати цитрусовий присмак, додавши в тісто 1 ч. л. натертої цедри лимона.

Після закінчення зазначеного часу з допомогою качалки розкотіть тісто товщиною близько 3 мм Розріжте його на невеликі прямокутники. Мармелад, нарізану брусочками, викладіть на один кінець прямокутника і поверніть його трубочкою. Можна також розкачати тісто і вирізати з пласта з допомогою тарілки коло. Потім ножем розділіть його на 8 частин. Невеликий брусок мармеладу викладіть на широку частину і скрутіть рогалик.

Підготовлене печиво викласти на змащене маслом деко. Таке печиво випікається близько 20 хв при температурі 180 С.

Печиво з листкового тіста з мармеладом

Завжди можна зберігати готове листкове тісто в морозилці. У цьому випадку знадобиться мінімум часу і зусиль, щоб спекти печиво з мармеладом.

Інгредієнти для листкового печива наступні:

  • 500 г листкового тіста;
  • 1 жовток яйця; олія рослинна;
  • 120 г мармеладу круглої форми;
  • трохи борошна пшеничного.

Тісто необхідно попередньо розморозити. Потім посипте стіл або дошку невеликою кількістю борошна, щоб тісто не прилипало. Розгорнувши його, виріжте квадрати і в середину кожного покладіть начинку з мармеладу. Кінці квадрата з’єднайте посередині або скріпіть їх попарно по діагоналі. Форма печива може бути самою різною: все залежить від вашої фантазії. Жовток збийте і змастіть їм слойки перед випічкою. Деко змастіть маслом і випікайте печиво близько 15-20 хв.

Щоб зробити оригінальне і незвичайне за формою печиво з мармеладом, надихайтеся нашими рецептами з фото і відео. Обов’язково дайте охолонути готовому печінкою хвилин 20, так як мармелад всередині випічки дуже гарячий.

Номер статті: печиво Хризантема

: